Sider

mandag den 30. november 2015

Små luffer

Så blev det virkelig koldt udenfor, og i bettemandens vuggestue efterlyste de nogle små handsker og en lille hue, evt. elefanthue han kunne sove med nu det var blevet så koldt.

Vi skal ellers ikke selv have noget som helst med til hans middagslur andet end sutter, nusseklud osv, så have ikke lige regnet med jeg skulle have haft anskaffet mig hue og handsker dertil. Har ellers et sæt vi bruger herhjemme i weekenden, men så skal man jo huske at have det med frem og tilbage, og der er rigeligt der skal den vej hver weekend.

Har jo syet den fine elefanthue til ham, som vi bruger under cykelhjelmen, men den er ved at være for kold, så det er nu blevet til sovehue i stedet :-)

Efter de havde fået efterspurgt nogle handsker, var det hjem samme aften og få produceret nogle små luffer. Selvfølgelig skulle de være matchene med huen ;-)


Da han bare skal sove med den, har jeg bare lavet en luffe uden plads til tommelfingeren. De er lavet i dobbelt lag jersey, med ribkant ved håndledet, så de gerne skulle blive på. Så må vi se hvor længe de er varme nok, og ellers må jeg jo få lavet nogle med fleece indvendigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar