Sider

mandag den 27. februar 2017

Fastelavn er mit navn... vol. 2

Så har den store dreng været til fastelavn i vuggestuen sammen med bedstemor og farmor. Som i har kunnet se i et tidligere blog indlæg, stod den i år på en fræk Robin Hood.

Jeg fik klippet hakker i blusen, både bund og ærmer, hvilket også hjalp gævaldigt på længden :-) Det var jo så den lette del af det hele, så nu skulle der bare laves en hat og nogle sko. Det duede jo ikke at han skulle gå rundt i han mørkeblå hjemmesko med en kran på -Det passer jo ikke helt til Robin Hood.

Selvfølgelig skulle både sko og hat drille helt vildt, og kunne slet ikke tænke til hvordan det skulle laves ordenligt, men færdig blev det da. -Igen, så er det kun fastelavnstøj, og knægten er jo ligeglad.


Vi fik far til at klippe nogle bambuspinde som skulle bruges til pile og en gren som skulle bruges til bue. Mens far lavede buen, limede jeg lidt sejlgarn om spidsen på pilene for at de lignede pile lidt bedre. Røret til pilene er fra en køkkenrulle, hvor der er limet stof rundt om.

Da det skulle med om i vuggestuen, blev vi enige om, at det nok var bedst hvis pilene blev limet fast, så de ikke begyndte at skyde med dem eller stikke hinanden. Det var han nu lidt utilfreds med, da han blev ved med at sige de skulle tages ud så vi kunne skyde :-)

Tasken han havde på maven, var selvfølgelig fyldt med guldmønster, ellers er man jo ikke en rigtig Robin Hood :-)


Han fik alt tøjet på i vuggestuen, men han ville vidst ikke have hatten på i særlig længe, men til gengæld var tasken med guldmønster super god, for der kunne man jo gemme sine rosiner :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar